recent
أخبار ساخنة

شوربة سي فوود


شوربة سي فوود 



شوربة سي فوود

طريقة عمل شوربة سي فوود 

المقادير 

ربع كيلو جمبري 

ربع ك سبيط مقطع 

ربع ك بلح البحر

4حبات كابوريا 

بصله متوسطه

ثمره فلفل

ملعقه ص كمون 

ملعقه ص فلفل اسود

حبهان وورق لورا

كوب لبن 

3ملاعق دقيق 

ملح حسب الرغبه 

بقدونس للتزيين 


طريقة تحضير شوربة السي فوود :


نقوم بغسل الجمبري والسبيط والكابوريا وبلح البحر جيدا بالماء والملح والليمون.

 

 نحضر اناء فيه 2ملعقه زيت وَمكعب زبده ونبشر البصله ونتركهاحتي تتدبل، مع اضافه الفلفل الاسود والكمون والملح والحبهان وورق اللورا ونضيف الدقيق ونقلب حتي يمتزجو جيدا. 


 ونضيف السبيط والكابوريا وبلح البحر والجمبري ونتركهم خمس دقائق علي نار هادئه.


 ثم نضيف ماء سخن وقطع الفلفل الاخضر ونتركها حتي تنضج. 


 عندما تنضج نضيف كوب اللبن والبقدونس ونتركها دقيقه واحده علي النار ونطفئ النار وتقدم ساخنه ويمكن اضافه عصير الليمون عليها. 


طريقة التقديم :

تقدم بجانب ارز بالجمبري والسبيط المقلي والسلاطات. 



google-playkhamsatmostaqltradent